Περιγραφή
ΕΡΥΘΡΟΣ, ΛΕΥΚΟΣ & ΡΟΖΕ ΟΙΝΟΙ
Τρία κρασιά από επιλεγμένα σταφύλια ποικιλιών της Πελοποννήσου (Αγιωργίτικο, Ροδίτης). Ο ευχάριστος χαρακτήρας τους και η προσεκτική Οινοποίηση εγγυώνται την προσιτή απόλαυση στο καθημερινό τραπέζι.
ΕΡΥΘΡΟΣ, ΛΕΥΚΟΣ & ΡΟΖΕ ΟΙΝΟΙ
Τρία κρασιά από επιλεγμένα σταφύλια ποικιλιών της Πελοποννήσου (Αγιωργίτικο, Ροδίτης). Ο ευχάριστος χαρακτήρας τους και η προσεκτική Οινοποίηση εγγυώνται την προσιτή απόλαυση στο καθημερινό τραπέζι.
Ένα από τα αξιολογότερα κόκκινα κρασιά Το Syrah είναι μία από τις πιο γνωστές διεθνείς ποικιλίες ερυθρών σταφυλιών. Την καλλιεργούμε στους ιδιόκτητους αμπελώνες στη Ζίτσα Ιωαννίνων σε έκταση 20 περίπου στρεμμάτων. Το πλούσιο χρώμα, το πάχος και τα έντονα χαρακτηριστικά αρώματα του Syrah το καθιστούν ένα από τα κορυφαία ερυθρά κρασιά. Πληθωρικό με μακρά επίγευση. Χρώμα, Άρωμα, Γεύση Χρώμα: Έντονο…
Mediterrane 3 αστέρων Αλκοολικοί βάθμοι 36% Άριστο ποιοτικά, γλυκό Σαμιώτικο κρασί -Μοσχάτο 15%Vol-, χειροποίητη καραμέλα, βανίλια, εκχύλισμα τριαντάφυλλου με δίμηνη παλαίωση σε μικρά Μετσοβίτικα και Γαλλικά δρύινα βαρέλια. Mediterrane τριών Αστέρων: χρώμα βαθύ κόκκινο, αρώματα αγριολούλουδων και ξύλου με έντονη παρουσία στη γεύση. Απολαύστε το σκέτο ή με πάγο και σόδα.
Εμφάνιση Κεχριμπαρένιο χρώμα με χρυσαφιές ανταύγειες 1ο μπουκέτο Άνθη νερατζιάς, τριαντάφυλλο και βερίκοκο 2ο μπουκέτο Μέλι ανθέων, βανίλια και νότα βιολέτας Γεύση Ισορροπημένη, με νότες ροδάκινου και βερίκοκου, σταφίδες και brioche Επίγευση Γενναιόδωρη, με ελαφριές νότες δρυός και αμύγδαλου
Αλκοολικοί βάθμοι 37,5% – 40%.
μοναδική ποιότητα από την ποικιλία «Μοσχάτου»
Με την επιλογή των καλύτερων μοσχάτων σταφυλιών που οι ειδικοί χαρακτηρίζουν ως μια από τις παλαιότερες ποικιλίες, δημιουργούμε ένα μοναδικό και αυθεντικό απόσταγμα με πλούσια και φυσική γεύση. Η ποιότητα αυτή επιτυγχάνεται με την προσθήκη επιλεγμένων σπόρων και βοτάνων που καλλιεργούνται με ιδιαίτερη προσοχή. Για την παραγωγή 1 λίτρου τσίπουρου χρησιμοποιούμε 5 κιλά σταφυλιού. Αυτή η αναλογία διασφαλίζει την ποιότητα του αποστάγματος. Το τσίπουρο παράγεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, με τη διασφάλιση και την αναγνώριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς αποτελεί ένα προϊόν με χώρα προέλευσης και προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη. Το τσίπουρο Jivaeri θα συνεπάρει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή με την μοναδικότητά του!
ΑΓΙΩΝΥΜΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Aγιωργίτικο 100%. Από αμπελώνα της ημιορεινής Νεμέας πολύ χαμηλής στρεμματικής απόδοσης. Οινοποίηση ερυθρή κλασσική με μακρά εκχύλιση. και ωρίμανση για ένα χρόνο σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια. Σε φόντο από διακριτική πνοή ξύλου, ξεχωρίζουν αρώματα βανίλιας και μικρών κόκκινων φρούτων. Την πλούσια γεύση του συνοδεύουν τανίνες με ευγενική παρουσία στο στόμα και ένα μακρύ βελούδινο τελείωμα….
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.