Βασικό συστατικό του είναι το αυθεντικό μαστιχέλαιο από τα Μαστιχοχώρια της Χίου. Ποτό αψύ, αλλά χωρίς την υφή του σιροπιού, με χαρακτηριστικό άρωμα και γεύση που δεν υπερβάλλει ο συνδυασμός της μαστίχας με των εσπεριδοειδών. Σερβίρεται σκέτο ή καλά παγωμένο, αλλά, χωρίς πάγο, γιατί διαφοροποιείται η γεύση του.
Ξεχωριστές γεύσεις λικέρ από Κωνσταντινοπολίτικες συνταγές, αποτέλεσμα προσεκτικής απόσταξης και αφού έχουν προστεθεί φυσικά συστατικά όπως διαλεκτοί καρποί, ώριμα φρούτα, φρέσκα βότανα και άνθη. Αρώματα απαλά ή δυνατά, ποικιλία αποχρώσεων σε είκοσι επτά γλυκές, διαφορετικές γεύσεις.
ΙΧΝΟΣ Merlot ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: ΙΧΝΟΣ ΕΙΔΟΣ: ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΞΗΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τοπικός Οίνος Πελοποννήσου Ερυθρός ξηρός ΠΟΙΚΙΛΙΑ: MERLOT ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ: Ιδιόκτητος στην Αρχαία Νεμέα ΘΕΣΗ: θέση Κοκινιές – Στεφάνι Κολοκοτρώνη ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ: 7 ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ: 15 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Επιδέχεται Παλαίωση ΠΑΛΑΙΩΣΗ: 12 μήνες σε καινούρια δρύινα Γαλλικά βαρέλια και 6-8 μήνες στη φιάλη. Ετήσια παραγωγή φιαλών: 2500 Περιγραφή: Ένα κρασί που προέρχεται από σταφύλια που έχουν υπερωριμάσει φυσικά στον…
Πλούσιο, στρογγυλό, με χρώμα μαργαριταρένιο και νύξεις φρέσκου ροδάκινου Ένας λευκός ξηρός οίνος που εντυπωσιάζει από την πρώτη γουλιά. Παράγεται από τις Ελληνικές ποικιλίες Μαλαγουζιά και Ντεμπίνα που καλλιεργούνται στα αμπελοτόπια μας Άσπρα Χώματα (η Μαλαγουζιά) και σε αυτά στο λόφο του Προφήτη Ηλία στη Ζίτσα (η Ντεμπίνα), τα οποία βρίσκονται σε υψόμετρο 500 και 700 μέτρων αντίστοιχα. Το αμπελοτόπι όπου…
Cabernet Sauvignon 60%, Κοτσιφάλι 40% 2008 Ασημένιο μετάλλιο, Griechischer weinpreis, Μόναχο 2008 Προτεινόμενο, Διεθνής Διαγωνισμός Κρασιών Decanter 2008 Ασημένιο μετάλλιο, Διεθνής διαγωνισμός βιολογικών κρασιών Μόναχο Γερμανίας 2012 Xρυσό στον Διεθνή Διαγωνισμό Βιολογικών Κρασιών Μόναχο Γερμανία Αυτό το ερυθρό κρασί παλαίωσης βασίζεται σε χαρμάνι που παντρεύει το πικάντικο σκέρτσο του Κοτσιφαλιού με την αυστηρή δύναμη του Cabernet. Έντονο πορφυρό χρώμα…
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Aπό Chardonnay και Μοσχoφίλερο. Oινοποιείται σε συνθήκες ελεγχόμενης ζύμωσης. Στο άρωμά του ανακαλύπτουμε καλοκαιρινά φρούτα, όπως πεπόνι, ροδάκινο… Πλούσιο στο στόμα, ισορροπημένο, δροσερό, με πολύ καλή επίγευση. Συνοδεύει θαλασσινά και καλοκαιρινά μεσογειακά πιάτα. Σερβίρεται στους 8°C – 10°C ΝΗΝΕΜΟΣ 2007: ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΗΝΕΜΟΣ 2005 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΙΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εμφάνιση Κεχριμπαρένιο χρώμα με χρυσαφιές ανταύγειες 1ο μπουκέτο Άνθη νερατζιάς, τριαντάφυλλο και βερίκοκο 2ο μπουκέτο Μέλι ανθέων, βανίλια και νότα βιολέτας Γεύση Ισορροπημένη, με νότες ροδάκινου και βερίκοκου, σταφίδες και brioche Επίγευση Γενναιόδωρη, με ελαφριές νότες δρυός και αμύγδαλου
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.