Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από την ηλιόλουστη κρητική γη, με χρυσοπράσινο χρώμα και πλούσιο άρωμα χυμού και φρέσκιας ελιάς. Μονοποικιλιακό (Κορωνέικη ποικιλία), με οξύτητα μικρότερη του 0.2% και μοναδικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά. Διαθέτει φρουτώδες άρωμα, έχει πλούσια γεύση και πικάντικη επίγευση. Έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση στον ανθρώπινο οργανισμό και μπορεί να αναδείξει υπέροχα σαλάτες και μαγειρεμένο φαγητό.
Προέρχεται από τα κτήματα της Terra Creta που βρίσκονται στην δυτική Κρήτη, ανάμεσα στο φαράγγι της Σαμαριάς και τις παραλίες του Κολυμβαρίου, μια περιοχή με ιδιαίτερο μικροκλίμα για την καλλιέργεια και την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου. Χαρακτηρίζεται από πλούσιο και φυσικό φρουτώδες άρωμα και χαρακτηριστική πικάντικη γεύση. Η οξύτητά του κυμαίνεται μεταξύ 0,3 και 0,5 %, ενώ διατηρούνται αναλλοίωτα όλα τα ωφέλιμα…
Προέρχεται από ελαιώνες βιολογικής καλλιέργειας ποικιλίας “κορονέικι”. Παράγεται σε χαμηλές θερμοκρασίας και χωρις την προσθήκη νερού, διατηρώντας όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του σε υψηλό επίπεδο (γεύση, αρώματα και θρεπτικά στοιχεία). Η γεύση του αποκαλύπτει διακριτικές πινελιές αχλαδιού και αμυγδάλου με μια αίσθηση πιπεριού. Ως βιολογικό προϊόν φέρει πιστοποίηση από τον Ελληνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων. Διατίθεται σε βολικές γυάλινες συσκευασίες των 250ml, 500ml και…
Το Ελαιόλαδο αυτό φέρει το χαρακτήρα του κρητικού ελαιολάδου και είναι η φυσική επιλογή του λάτρη, ο οποίος απολαμβάνει τη φυσική φρέσκια γεύση του φρέσκου ελαιολάδου.Δεν επιτρέπει ποτέ τις τιμές της οξύτητας, των κήρων και άλλων στοιχείων να υπερβούν το 50% των ανώτατων επιτρεπτών ορίων που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι κατάλληλο για σαλάτες, μαγείρεμα και τηγάνισμα. Διατίθεται σε…
Το Ροδέα Γη είναι ένα αντιπροσωπευτικό κρητικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο,που προέρχεται από επιλεγμένους, παραδοσιακά καλλιεργημένους,ελαιώνες της περιοχής του Ηρακλείου. Είναι αυστηρά μονοποικιλιακό, από την περίφημη Κορωνέικη ποικιλία. Η συλλογή του ελαιοκάρπου γίνεται περί τα μέσα Νοεμβρίου με ιδιαίτερη φροντίδα χωρίς να τραυματίζεται το δέντρο ή ο καρπός και μέσα σε λίγες ώρες ακολουθεί η “εν ψυχρώ” εξαγωγή του ελαιολάδου. Η ελαφρώς βουτυρώδης υφή του και η ήπια πικάντικη επίγευσή του το καθιστούν απαραίτητο συστατικό στο τραπέζι σας.Απολαύστε το σαν ορεκτικό με παξιμάδι και φρέσκια ρίγανη.Οξύτητα έως 0.8%.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.