Αλκοολικοί βάθμοι 37,5% – 40%.
με παραδοσιακό τρόπο και μοναδική συνταγή
Παράγουμε λικέρ από φρέσκα φρούτα και άνθη, με υπέροχη γεύση και έντονα χρώματα. Από την εποχή του 1931, τα προϊόντα της Οικογένειας Κατσάρου εξάγονται σε 3 ηπείρους και είναι βραβευμένα σε εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.
Φρέσκο, ντελικάτο, μοναδικό Φινετσάτος και νεανικός λευκός ξηρός οίνος με εξαιρετικό αρωματικό δυναμικό, που γεννήθηκε από τη γηγενή και εκλεκτή ποικιλία Ντεμπίνα της αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας. Μία ποικιλία που δεσπόζει στην περιοχή από το 16ο αιώνα και από την οποία παράγονται εξαιρετικής ποιότητας και έντονης φρεσκάδας κρασιά. Με την πρώτη γουλιά η “ειλικρίνεια” της ποικιλίας εκφράζεται με μοναδική ζωντάνια,…
Για 3 χρόνια ξεκουράστηκε και ισορρόπησε το χαρακτήρα του.
Πήρε χρώμα ζωηρού κεχριμπαριού και τώρα έχει μαζί του αρώματα σοκολάτας και λευκών λουλουδιών.
Έχει γεύση από τραγανά δαμάσκηνα, καβουρδισμένα αμύγδαλα και επίγευση φρέσκιας βανίλιας. Είναι γεμάτη ένταση και πάθος η στιγμή, καθώς ανοίγεις ένα δρύινο βαρέλι που κρατά μέσα του τους κόπους σου.
Αυτό είναι το παλαιωμένο Τσίπουρο Κατσάρος.
Cabernet Sauvignon 60%, Κοτσιφάλι 40% 2008 Ασημένιο μετάλλιο, Griechischer weinpreis, Μόναχο 2008 Προτεινόμενο, Διεθνής Διαγωνισμός Κρασιών Decanter 2008 Ασημένιο μετάλλιο, Διεθνής διαγωνισμός βιολογικών κρασιών Μόναχο Γερμανίας 2012 Xρυσό στον Διεθνή Διαγωνισμό Βιολογικών Κρασιών Μόναχο Γερμανία Αυτό το ερυθρό κρασί παλαίωσης βασίζεται σε χαρμάνι που παντρεύει το πικάντικο σκέρτσο του Κοτσιφαλιού με την αυστηρή δύναμη του Cabernet. Έντονο πορφυρό χρώμα…
ΑΓΙΩΝΥΜΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ Aγιωργίτικο 100%. Από αμπελώνα της ημιορεινής Νεμέας πολύ χαμηλής στρεμματικής απόδοσης. Οινοποίηση ερυθρή κλασσική με μακρά εκχύλιση. και ωρίμανση για ένα χρόνο σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια. Σε φόντο από διακριτική πνοή ξύλου, ξεχωρίζουν αρώματα βανίλιας και μικρών κόκκινων φρούτων. Την πλούσια γεύση του συνοδεύουν τανίνες με ευγενική παρουσία στο στόμα και ένα μακρύ βελούδινο τελείωμα….
Πλούσιο, στρογγυλό, με χρώμα μαργαριταρένιο και νύξεις φρέσκου ροδάκινου Ένας λευκός ξηρός οίνος που εντυπωσιάζει από την πρώτη γουλιά. Παράγεται από τις Ελληνικές ποικιλίες Μαλαγουζιά και Ντεμπίνα που καλλιεργούνται στα αμπελοτόπια μας Άσπρα Χώματα (η Μαλαγουζιά) και σε αυτά στο λόφο του Προφήτη Ηλία στη Ζίτσα (η Ντεμπίνα), τα οποία βρίσκονται σε υψόμετρο 500 και 700 μέτρων αντίστοιχα. Το αμπελοτόπι όπου…
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.